Hoppa till sidans innehåll

Sörmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Sörmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Var finns årets idrottsförening?

02 DEC 2019 10:50
Föreningslivet kryllar av eldsjälar, utan dem skulle idrotten inte fungera. Årets Eldsjäl uppmärksammar dessa beundransvärda insatser och prisar dem varje år på Eldsjälsgalan.  
  • Uppdaterad: 02 DEC 2019 10:50

I år ska Årets idrottsförening utses, RF:s eget pris med temat ”Paraidrott – idrott för alla”. Priset går till en förening som på ett engagerat och inkluderande sätt bedriver verksamhet för paraidrottare – idrottare med rörelse-, syn- eller intellektuell funktionsnedsättning – i sina vanliga träningsgrupper och aktiviteter, eller i särskilda träningsgrupper inom ramen för sin ordinarie verksamhet. 

Att må bra, ha roligt och utvecklas är drivkrafter vi bär med oss hela livet. Det uppstår positiva hälsoeffekter av att känna gemenskap och delaktighet tillsammans med andra människor oavsett förutsättningar. 

Känner du till en förening som gör skillnad? In och nominera på Årets Eldsjäls webbplats. Nomineringstiden är 25 november–15 januari.

Årets Eldsjäl drivs av RF:s samarbetspartner Folkspel. Läs mer om Årets Eldsjäl.

Skribent: Caroline Lindeberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:Södermanlands Idrottsförbund
Verkstadsgatan 5, MunktellArenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:Tel: 0104764299
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss