Hoppa till sidans innehåll

Sörmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Sörmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Glöm inte bort att söka LOK-stöd innan den 25 augusti

20 AUG 2019 11:23
Nu är det god tid att söka LOK-stöd för vårens aktiviteter (aktiviteter bedrivna 1 januari - 30 juni 2019). Ansökan ska vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida senast den 25 augusti klockan 23:59.
  • Skapad: 20 AUG 2019 11:23

Är du osäker på hur du ska gå tillväga? Klicka in här för att läsa mer och se instruktionsvideos.

NYTT I LOK-ANSÖKAN
Många föreningar har inläsning från externa system och där kan ibland siffrorna i det systemet skilja sig från det som sedan anges i LOK-stödsansökan i IdrottOnline. För att göra det tydligare och lätt att se att alla aktiviteter faktiskt har lästs över finns nu ett nytt fält inne i LOK-stödsansökan.

Till höger om fälten för godkända gruppaktiviteter visas det totala antalet registrerade/inlästa aktiviteter för perioden.

 

Förhoppningen är att skapa en säkerhet i att allt har blivit inläst samt också tydliggöra att det kan finnas en skillnad i hur många som är registrerade och hur många som sedan faktiskt är godkända. Som förening kan ni klicka på länken ”Se alla registrerade/inlästa aktiviteter” för att där också kunna se vilka aktiviteter som eventuellt inte blivit godkända (länken går till sidan ”Närvaroregistrering”).

 

INTERNET EXPLORER FUNGERAR INTE
Internet Explorer fungerar inte längre för IdrottOnline och användarna behöver istället använda andra webbläsare. I Internet Explorer får man inte upp menyraden överst på sidan efter inloggning.

Detta har att göra med att Internet Explorer helt enkelt är ett föråldrat verktyg som inte stödjer modernare webbstandarder.

Skribent: Caroline Lindeberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Södermanlands Idrottsförbund
Verkstadsgatan 5, MunktellArenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:Tel: 0104764299
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss