Hoppa till sidans innehåll

Sörmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Sörmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Den välkomnande idrottsverksamheten

22 AUG 2017 09:41
  • Uppdaterad: 22 AUG 2017 09:43

Genom projektet Allas rätt att vara med hälsar vi dig hjärtligt välkommen till en inspirerande föreläsning om värdskap, det kanske viktigaste verktyget för föreningens framgång. Inbjudan vänder sig till dig som sitter i styrelsen eller som är anställd av föreningen. Du är nyckeln till föreningens framgång. Genom ett varmt välkomnande, trivsel och god förståelse för medlemmar och gäster växer föreningar och rekryteringen blir lättare. Därför vill vi träffa dig den 11 september!

Värdskap är konsten att få människor att känna sig välkomna till mig som person, minverksamhet och till min plats. Ett gott värdskap rymmer begrepp som service, bemötande, kvalitet, vänskap och gästfrihet. Utgångspunkten är ett välkomnande och öppet förhållningssätt till människor och situationer vi möter, och inte minst ett välkomnande förhållningssätt gentemot oss själva.

Föreläsare är Jan Gunnarsson, grundare till ”VÄRDSKAPET” och författare till åtta böcker inom värdskap och ledarskap. Han är en av landets mest anlitade föreläsare och har inspirerat sin publik vid över
1 700 tillfällen, både i Sverige och internationellt. Jan bjuder på mycket humor och värme, vilket gör föreläsningen både underhållande, utvecklande och uppmuntrande. Syftet är att skapa lust, insikt och vilja till ett välkomnande förhållningssätt hos deltagarna - och med det ett skarpt läge för förändring. Kom tillsammans hela styrelsen och personalen – vi utlovar en helgrym kväll!

När:
11 september, 18.30 – 20.00. Kom gärna redan kl 18.00 och mingla.

Var:
Miniaulan i Duveholmsgymnasiet, Katrineholm

Anmälan: This is a mailto link

Förtur på anmälan för IF med anställd personal fram till 4 september.
Efter detta öppnar vi upp för anmälan från övriga IF. Först till kvarn!

Vid frågor, kontakta Love Swartz, This is a mailto link, 070-5099871

Varmt välkommen!

Skribent: Karin Forsell
Epost: This is a mailto link

Postadress:Södermanlands Idrottsförbund
Verkstadsgatan 5, MunktellArenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:Tel: 0104764299
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss