Hoppa till sidans innehåll
Foto: Dembowiak

Idrottskonferens - Människan och idrotten

Missa inte detta tillfälle där du får möjlighet att lyssna på flera föreläsningar och en paneldebatt mellan tre av Svensk idrottsfrämsta inom områdena föräldrarelationer, risker med elitidrott och positivt ledarskap.
  • Uppdaterad: 01 JUL 2019 16:07


Under en heldagskonferens fördjupar vi oss i ovan nämda ämen. Genom föreläsarnas berättelser, som baseras på forskning och erfarenheter, får du både insikt och inspiration. Dagens föreläsare består av Johan Fallby, Anneli Östberg och Göran Kenttä.

Målgrupp: Alla i föreningen. 


Johan Fallby
Johan är en av Sveriges främsta experter inom idrottspsykologi. Han har gedigna akademiska meriter och även en grundutbildning i KBT, samt tidigare seniorlandslagsspelare i bordtennis. Dessutom har han skrivit flera böcker inom idrottspsykologi och ledarskap. Senast "Gör det bättre själv om du kan!" - om föräldraskap i idrotten. 
 

 

Anneli Östberg

Anneli har med sina 30 år inom pedagogiska och coachande yrken en gedigen kompetens i att utveckla individer, grupper och organisationer. Under nio år arbetade hon som förbundskapten i Svenska landslaget i orientering. Hon är utbildad Coach och KTB-terapeut samt även inom ACT och kommunikation. Hon föreläser och utbildar inom ledarskap. Hon jobbar även som idrottspsykologisk rådgivare för aktiva från olika idrotter, både individuella och lagidrotter. 

 

 

Göran Kenttä

Göran har en fil.dr. i psykologi, forskar och undervisar vid Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH), Stockholm, inom ämnesområdet idrottspsykologi och med huvudsaklig inriktning på träningsprocessen ur ett stress- och återhämtningsperspektiv. 

 Kostnad: 295kr/person upp till 5 personer/förening. Efterföljande personer kostnadsfritt. I priset ingår lunch och fika. 

Södertälje - 5 oktober


Skribent: Caroline Lindeberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Södermanlands Idrottsförbund
Verkstadsgatan 5, MunktellArenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0104764299
E-post: This is a mailto link