Hoppa till sidans innehåll

Föreningsboost – utbildningsdag för styrelse- och organisationsledare inom idrotten

Ta chansen att inspireras och utveckla ert styrelse- och organisationsarbete. En heldag där ni får tid att arbeta med er förenings utvecklingsfrågor. Inspiration - Kunskap - Utveckling. En dag där ni tar ett stort kliv framåt.
  • Uppdaterad: 07 MAR 2019 14:24

Du kan välja två alternativ för den här dagen. Halvdag där du är med och lyssnar på föreläsningen med Kristina Ljungros. Heldag då ni kan ta till vara på eftermiddagen och arbeta med föreningsutveckling med stöd från oss. 

Dagens megaboost 
Engagerade människor - ett lyft för föreningen
Du får exempel på organisationer som lyckats skapa nya former för engagemang. Du får även exempel på satsningar där de ökat medlemsantalet och nått långt utanför de egna grupperna.

Vem är Kristina Ljungros?
Kristina Ljungros, vice ordförande för Röda Korset och tidigare ordförande för RFSU, har lång erfarenhet av att engagera människor i olika organisationer. Som när RFSU fick statsministern och nyblivna föräldrar i över 50 städer att rulla barnvagnar, för att uppmärksamma mödradödligheten världen över. 

Läs mer om föreläsningen med Kristina Ljungros här.

När: 30 mars. Heldag kl 09:15-16:00, halvdag kl 10:00 - 12:00
Var: Safiren, Katrineholm.
Kostnad: Halvdag 295 kr/person. Heldag 600 kr/person inkl lunch. alt 3000kr för 5 personer, deltagare utöver de 5 personerna är kostnadsfria. Kontakta din konsulent om du önskar få hjälp med finansiering av detta. 


Du anmäler dig senast 26 mars på länken nedan:

Anmäl dig här.

Skribent: Caroline Lindeberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Södermanlands Idrottsförbund
Verkstadsgatan 5, MunktellArenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0104764299
E-post: This is a mailto link