Hoppa till sidans innehåll

Teambuilding

Vill du jobba med att stärka individer, lag, grupper och ledare? Skapa förutsättningar för kommunikation, delaktighet, trygghet och gemenskap? Då är detta kursen för dig.
  • Uppdaterad: 07 DEC 2018 14:11

Genom olika övningar får deltagarna träna sig i att samarbeta och ha tillit till varandra. Deltagarna får också chansen att se nya sidor hos varandra och ha roligt tillsammans. Koncentration och kreativitet övas samtidigt. Under övningspasset används väl beprövade arbetsformer till stor del hämtade ifrån dramapedagogikens och teaterns verktygslåda. Övningarna genomförs på ett tryggt, avspänt och lekfullt sätt. Övningspassen kan anpassas utifrån de behov och förutsättningar som finns i gruppen t.ex. avseende ålder, gruppstorlek och hur väl deltagarna känner varandra.

Henrik Lundh som leder teambuildingövningarna har en fil.mag i pedagogik och flera års utbildning i teater, dramapedagogik och retorik. Han har under flera år varit verksam som teaterpedagog på Nyköpings musikal- och operettsällskap. Han är även flitigt engagerad som dramapedagog på Nyköpings folkhögskola och som processledare för Riksteatern.

Målgrupp: Alla i föreningen.

Denna utbildning genomförs efter överenskommelse med oss. Är du intresserad av att genomföra den? Fyll i intresseanmälan som du hittar här

Postadress:
Södermanlands Idrottsförbund
Verkstadsgatan 5, MunktellArenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 0104764299
E-post: This is a mailto link