Hoppa till sidans innehåll

Sörmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Sörmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Bokföringstjänster

  • Uppdaterad: 07 DEC 2018 10:55

Fortnox i IdrottOnline
Effektivisera och modernisera det tidskrävande arbetet med fakturering och bokföring i din idrottsförening eller ditt förbund, spara tid och få full koll på ekonomin – helt kostnadsfritt! Skapa avgifterna i IdrottOnline och använd sedan Fortnox webbaserade program för att skicka de automatiskt skapade fakturorna till era medlemmar.

Läs mer om Fortnox i IdrottOnline

För er som redan använder Fortnox
Utbildningsfilmer på Youtube

Speedledger
För föreningar som använder IdrottOnline finns det en smidig koppling till Swedbank e-bokföring. Du importerar enkelt föreningens medlemmar från IdrottOnline och kan sedan på ett smidigt sätt fakturera direkt ifrån e-bokföringen. 
Betalningsinformationen återrapporteras till IdrottOnline så att du får full kontroll på föreningens fakturering.

Läs mer om Speedledger

SwedBank
Swedbank erbjuder i samarbete med RF (Riksidrottsförbund) helhetslösning som möjliggör effektivare hantering av idrottsföreningens ekonomi. Inom idrotten hanteras en hel del pengar - inte bara i elitsammanhang, även mindre föreningar har en egen ekonomi att ansvara för. Och ibland tar föreningens ekonomi allt större tid i anspråk från själva idrottsutövandet.

Läs mer om erbjudandet på Swedbank.se

Postadress:Södermanlands Idrottsförbund
Verkstadsgatan 5, MunktellArenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:Tel: 0104764299
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss