Hoppa till sidans innehåll

Sörmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Sörmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Basutbud utbildningar

SISU Idrottsutbildarna erbjuder ett basutbud av utbildningar oavsett var i Sverige du befinner dig. Utbildningarna har samma innehåll i alla distrikt i hela Sverige Basutbudet består av:
  • Uppdaterad: 07 DEC 2018 09:06

1. Grundutbildning - Tränare
Den här utbildningen handlar om att få förståelse för vad uppdraget som idrottsledare innebär, i vilket sammanhang du verkar, vilket ansvar och vilka möjligheter som ryms i ditt uppdrag. Du gör den mestadels hemma framför datorn, men vi börjar och slutar med en gemensam träff. Ta ett kliv vidare i din tränarroll och gå den här utbildningen.  

2. Idrottens föreningalära
Utbildningen för dig som vill veta mer om hur man driver en ideell förening. Föreningskunskap som du och andra i föreningen behöver för att utveckla både verksamheten och föreningen som organisation.

3. IdrottOnline
IdrottOnline är svensk idrotts egna verktyg för kommunikation och administration. Det är byggt utifrån att individ, förening och förbund ska ha ett gemensamt system för administration och kommunikation. IdrottOnline är helt kostnadsfritt. I ett och samma system kan föreningarna ha sin webbplats, tillgång till medlemmar, närvaroregistrering, söka LOK-stöd och Idrottslyft och dessutom kunna sköta all tävlingsadministration. Vi erbjuder utbildningar i IdrottOnlines alla olika delar.

Sök utbildning och anmäl dig här

Skribent: Karin Winblad

Postadress:Södermanlands Idrottsförbund
Verkstadsgatan 5, MunktellArenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:Tel: 0104764299
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss