Hoppa till sidans innehåll

Sörmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Sörmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Sommaridrott i Eskilstuna

Välkommen till Sörmlandsidrottens idrottssommar 2017. Spontanidrott i fem olika bostadsområden v 29-31. Idrottsskola i Torshälla v 32. Nu kör vi!
  • Uppdaterad: 2017-08-04 13:40

Sörmlandsidrottens idrottssommar handlar om att erbjuda barn och unga som är hemma på sommarlovet en bra, rolig och en fysisk sommar. Idrotter av olika slag lockar till rörelse och nyfikenhet hos barnen och tillsammans kan vi skapa ett sommarlov att minnas.

Spontanidrott vecka 29-31

Vi kommer att finnas i bostadsområdena Skiftinge - Årby - Nyfors - Fröslunda - Lagersberg i fyra veckor och erbjuda öppen, gratis idrottsakttivieteter för barn och unga. Mellan kl 15:00 -18:00 kommer vi att vara på plats. Vi har en hel del olika föreningar med oss som kommer att leda aktivieteterna och spela med barnen. Kom som du är, spela efter dina förutsättningar, ha roligt.

Idrottsskola vecka 32 Torshälla - Anmälan är nu stängd.

Förra årets idrottsskola i Torshälla blev en succé. I år ökar vi och tar in fler idrotter och gör allt större helt enkelt. En gratis idrottsskola där du tränar minst två idrotter per dag tillsammans med de andra i din grupp. Under vecka 32 kommer vi att husera vid kanalbanken intill Gökstenskolan där vi har vår idrottsskola.
- V 32 måndag - fredag kl 11:00 - 15:00
- För dig mellan 7-15 år
- Lunch ingår
- Vi börjar alla dagar vid kanalbanken intill skolan.

Idrotter som du kommer få träna på är bland annat: Innebandy, handboll, orientering, tennis, bordtennis, inlines, boxning, basket.

 

Skribent: Micael Petersson
Epost: This is a mailto link

Vår förening vill vara med i sommar

Här kan du anmäla din förenings intresse att vara med Sörmlandsidrottens Idrottssommar. 
Årby - Fröslunda - Nyfors - Lagersberg - Skiftinge - Torshälla är områden som vi kommer att ha aktiviteterna i.

Läs mer

Postadress:Södermanlands Idrottsförbund
Verkstadsgatan 5, MunktellArenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:Tel: 010-476 42 99
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss