Hoppa till sidans innehåll

Sörmlandsidrotten är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Sörmland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Idrottssommar

Sörmlandsidrottens idrottssommar 2017. Spontanidrott i fem olika bostadsområden. Vi börjar v 28 och håller på fram till och med v 32. Vi vill ha med er förening i sommar där ni håller i aktiviteterna, där ni kan erbjuda era ungdomar sommarjobb som idrottsledare. En ledarskola.
  • Uppdaterad: 2017-03-29 15:57

Sörmlandsidrottens idrottssommar handlar om att erbjuda barn och unga som är hemma på sommarlovet en bra, rolig och en fysisk sommar. Idrotter av olika slag lockar till rörelse och nyfikenhet hos barnen och tillsammans kan vi skapa ett sommarlov att minnas.

Möt nya medlemmar

Från föreningshåll så har ni ett gyllene tillfälle att få nya medlemmar, visa upp er förening, er idrott, vad ni gör och hur ni gör. Ni träffar barn, ungdomar och föräldrar fler gånger i veckan, säkert samma barn som återkommer och lär känna er. Utnyttja tiden och chansen och ge barnen ett bra erbjudande från er till hösten. 

Sommarjobba som idrottsledare

Ni kan ha ungdomar från er förening som sommarjobbar som idrottsledare, en ledarskola helt enkelt. Behöver ni extra utrusning för att genomföra detta så köper vi in det. Vi betalar ledarnas arvode och den utrustning ni behöver köpa in. Sörmlandsidrotten samordnar hela sommarens aktivieteter och ni koncentrerar er på era aktivieteter. 
Vi tar kostnaderna -  Ni tar vinsten!

Vi vill vara med i sommar

Här kan du anmäla din förenings intresse att vara med Sörmlandsidrottens Idrottssommar. 
Årby - Fröslunda - Nyfors - Lagersberg - Skiftinge - Torshälla är områden som vi kommer att ha aktiviteterna i.

Läs mer

Kontaktperson

Micael Peterson
tfn 010-476 42 64
mbl 072-572 23 33
This is a mailto link

Postadress:Södermanlands Idrottsförbund
Verkstadsgatan 5, MunktellArenan
633 42 Eskilstuna

Kontakt:Tel: 010-476 42 99
Fax: 016-12 41 77
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss